Xiaomi

Mi Box S 4K

SKU: PFJ4086EU
66.90 €
Stock status: Few left
Delivery: 1-3 Days

Smart TV box med inbyggd Chromecast!

- Google TV
- 4K med Dolby och DTS
- Smidig fjärrkontroll med Google Assistant

  • Tip
    Tell a friend
  • WISH
Share:


Mi box S 4k Ultra HD Streaming Media Player är en snabb och prisvärd tv-box med inbyggd Chromecast och Google assistant. Med Google Play for Android TV får du tillgång till en mängd olika appar och spel till din TV.


Titta på film, följa serier eller spela spel? Med Google Play for Andorid TV får du tillgång till tusentals appar för att njuta av underhållning som passar just dig. Nu kan du även spela spel och kolla film med ännu snabbare prestanda och stabilitet.


Mi Box S är utrustad med Google Assistant vilket gör att du enkelt kan styra din box med din röst på svenska. Använd den medföljande fjärrkontrollen för att få hjälp med att exempelvis hitta en specifik film, få svar på frågor eller styra andra enheter i ditt hem.


Den medföljande kontrollen har snabbknappar för bl a Netflix och Google Assistant med röststyrning. Den har även Chromecast inbyggt , så du snabbt kan koppla din smartphone, surfplatta eller dator trådlöst till din tv. Upplev allt i en hastighet upp till 60fps, fantastiskt tredimensionellt ljud och 4K HDR teknologi.