Sonos

Sonos Beam Gen2

SKU: 1021H2
540.90 €
This product is out of stock.
Stock status: Out of stock
Delivery: -

Den uppdaterade versionen av Beam ger fylligare, mer omslutande ljud och har stöd för Dolby Atmos – allt med samma akustiska konstruktion.

- Smart soundbar med Google Assistant
- 3D-ljud med Dolby Atmos
- Anslut med eARC port till din TV

  • Tip
    Tell a friend
  • WISH
Share:


? 3D-ljud med Dolby Atmos: Beam levererar nu 3D-ljud via Dolby Atmos. Det betyder att det känns som att det där flygplanet flyger ovanför dig, att fotsteg låter som om de går genom rummet och att bakgrundsmusiken kommer från alla håll.

? Bättre ljud, samma storlek: En snabbare processor ger mer omslutande ljud med större djup och ökad klarhet. Beams uppdaterade mikrofonuppsättning styr ljudet och riktar det till olika delar av rummet för att ge en verklighetstrogen upplevelse. Den nya versionen kan anslutas till tv:ns HDMI eARC-port så att du kan uppleva dina favoritfilmer och spel med ännu högre ljudkvalitet.

? Snyggare design: Högtalaren är tillgänglig i vitt och svart och har fått ett nytt precisionsperforerat galler i polykarbonat, så att den både låter fantastiskt och enkelt smälter in i hemmet, precis som Sonos Arc.

? Enkel, säkrare installation: Med bara två kablar och en ny NFC-funktion är installationen enkel och tar bara några minuter. Öppna Sonos-appen, följ några enkla anvisningar och vidrör Beam med din mobiltelefon.

? Hållbart ljud: Nya Beam har en hållbar förpackning av obestruket kraftpapper och en presentförpackning som är tillverkad av 97 % hållbart papper och inte innehåller någon engångsplast.