Sonoff

Trådlös knapp med Zigbee

SKU: SNZB-01P
11.90 €
In stock
Delivery: 1-3 Days

Uppdaterad version av vår storsäljare!

- Stödjer enkelklick, dubbelklick och långt klick

- Styr flera saker med samma knapp!

- Går att fästa var du vill

  • Tip
    Tell a friend
  • WISH
Share:


Styr dina smarta enheter med denna lilla knappen från Sonoff. Funkar med flera olika styrenheter och IFTTT. Lätt att placera var som helst!


SONOFF SNZB-01P kännetecknas av sin enkelhet vid installation. Möjligheten att montera med den medföljande 3M-tejpen och magnet gör att du enkelt kan placera strömbrytaren var som helst i ditt hem. Detta gör SNZB-01P otroligt flexibel lätt att använda och möjliggör snabb och enkel omplacering av enheten vid behov.


SONOFF SNZB-01P erbjuder enastående flexibilitet vid knappkonfiguration. Du kan anpassa enkel-, dubbel- eller långtryckningar på knappen för att styra flera enheter. Denna funktion ger inte bara bekvämlighet utan gör det också möjligt för dig att skapa personliga scener i ditt hem, vilket ökar effektiviteten och användarkomforten. SNZB-01P erbjuder också möjligheten att granska driftshistoriken från de senaste tre månaderna, vilket är särskilt användbart för dem som vill övervaka frekvensen och typerna av utförda åtgärder och underlätta analysen av användningsmönster i hemmet.


Integrationen med Alexa gör det möjligt att aktivera röststyrda rutiner med en enkel knapptryckning. Denna funktion förvandlar SNZB-01P till ett otroligt funktionellt verktyg som kombinerar bekvämligheten med röststyrning.

I nödsituationer kan SNZB-01P fungera som en larmknapp. En enda tryckning är allt som krävs för att skicka aviseringar till din telefon, vilket är avgörande för säkerheten för din familj och för ditt hem.

Radio technology: ZigBee
Talks to Homey: Yes
Works with SmartThings: Ej Testad
IP class: IP20
Works in temperatures between: -10°C ~ 60°C
Battery type: 1xCR2477