Sonos

Sonos Roam SL

SKU: 3021CB
209.90 €
Stock status: Few left
Delivery: 1-3 Days

Upplev stort ljud trots det lilla formatet, både hemma och i farten, med denna lätta, bärbara smarta högtalare som är utformad för utomhusbruk.

- Har både WiFi och Bluetooth
- IP67 Vattentålig
- 10 timmar batteritid

  • Tip
    Tell a friend
  • WISH
Share:

Få den oslagbara Sonos-upplevelsen med Wi-Fi och streama ljud direkt från telefonen, surfplattan eller datorn via Bluetooth.

Roam ansluter automatiskt till Wi-Fi-nätverket när du är hemma och kopplar upp sig till din mobila enhet när du är utanför hemmet. Så allt du behöver fundera på är vad du ska lyssna på.

Roam använder Trueplay-teknik för att automatiskt justera ljudet efter omgivningen och vad som spelas upp.

Det inbyggda uppladdningsbara batteriet ger upp till 10 timmars oavbruten speltid med en enda laddning vid uppspelning på måttliga volymer.

Roam smälter smidigt in överallt i ditt hem och den lätta, ergonomiska konstruktionen gör den lätt att använda i farten.

Roam är tillverkad av stötdämpande material och är IP67-klassad för damm- och vattentäthet, vilket gör den väl förberedd för alla väder och alla typer av terräng.

Använd Roam stående för att spara plats eller lägg den på sidan för ökad stabilitet. Ljudet anpassar sig efter högtalarens position för att göra musikupplevelsen så bra som möjligt.

IP class: IP67