Aqara

Aqara Water Leak Sensor T1

SKU: WL-S02D
19.90 €
This product is out of stock.
Out of stock
Delivery: -
  • Tip
    Tell a friend
  • WISH
Share:


Aqara Water Leak Sensor T1 upptäcker vattenläckor eller översvämningar och övervakar vattenläckans status.

När vattenläckan eller översvämningen inträffar kan T1 skicka ett omedelbart varningsmeddelande via appen.

Den fungerar även med andra smarta tillbehör för att automatisera ditt hem. Triggar Aqara Hub Alarm och Push Notifications: När vattennivån når upp till 0,5 mm kommer Water Leak Sensor T1 att trigga hubben att larma och skicka ett meddelande till din telefon.

IP67 dammtät och vattentät klassificering: Aqara Water Leak Sensor T1 uppfyller IP67 dammtät och vattentät klassificering. Den fungerar garanterat i fuktiga och dammiga miljöer. 

Designad för att passa överallt: Aqara Water Leak Sensor T1 kan placeras var som helst efter dina behov och skyddar ditt hem med sin eleganta design.

Stöd för flera ekosystem: När sensorn har anslutits till en Aqara-hubb kan den exponeras för tredjepartsplattformar, till exempel Apple Home (med kritiska varningar). Dessutom kan den integreras med Samsung SmartThings och Yandex Smart Home.

Aqara Home Automations: Du kan anpassa olika scener med Aqaras svit av smarta hemprodukter. Till exempel, efter att ha upptäckt en läcka kommer sensorn att utlösa Aqara Smart Plug för att stänga vattenventilen direkt.

Avancerad teknik: Det yttre skalet är tillverkat av anti-UV-material och skyddar sensorn från missfärgning. Sensorn är också energieffektiv och ett batteri räcker i över 2 år vid normal användning.

(NYTT) Update Support: Jämfört med originalsensorerna har T1-serien fått ett OTA-uppdateringsstöd, vilket har förbättrat deras stabilitet och funktionalitet. *Den här scenen kräver en AC-driven vattenventil och en Aqara Smart Plug.

Type of sensors: Water
Works in temperatures between: 0 °C ~ 55 °C