Nedis

Smart Filamentlampa E27 ST64 - 5W - 500lumen - 2700K

SKU: WIFILF10WTST64
15.90 €
Stock status: Few left
Delivery: 1-3 Days
Wi-Fi Smart LED Filament Bulb | E27 | ST64 | 5 W | 500 lm
  • Tip
    Tell a friend
  • WISH
Share:

Kombinera modern teknik med klassiskt utseende i denna smarta lampa som ansluts direkt till din trådlösa/Wi-Fi-router för att erbjuda fjärrstyrning som en del av ditt automationssystem för hemmet.

Enkel att installera

Du behöver inte ha några förkunskaper eller vara van vid teknik för att få lamporna att fungera. Allt du behöver är en Wi-Fi-router, vår intuitiva app och Nedis® trådlösa smarta lampor. Inga extra tillbehör eller någon hub behövs för att komma igång med hemautomation med Nedis lampor.

Styr lampans ljusstyrka

När den är uppkopplad kan du styra ljusstyrkan via din smartphone eller surfplatta. Och du kan du även styra dem med din röst via Amazon Alexa eller Google Home.

Ställ in scheman och para ihop med andra smarta produkter

Ställ in scheman för när lampan ska tändas eller skapa stämningsscener på ett ögonblick genom att para ihop den här lampan med andra produkter från Nedis® SmartLife-serien.

Om Nedis® SmartLife

Upptäck ett stort och ständigt växande sortiment av produkter – såsom lampor, brytare, uttag, sensorer och kameror – som alla kan styras med en lättanvänd och intuitiv app. Med röststyrningsfunktioner som stöds av Amazon Alexa och Google Home och utan behov av något annat än ditt befintliga Wi-Fi-nätverk är detta ett anslutet, smart hem på ett enkelt sätt.Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller ett uttag, eller om du vill automatisera hela huset, kan du upptäcka hur lättillgänglig smart teknik är i dag.

Effekt: 5 W
Angivet ljusflöde: 500 lm
Energiförbrukning per 1 000 tim: 5 kWh
Lampans angivna livslängd: 15000 h
Spänning: 220 - 240 VAC
Motsvarande effekt: 50 W
Material: Glass
Trådlös teknik: Wi-Fi
Bas: E27
Lampform: St64
Belysningsfärg: 2700K