Nedis

Smart IP-kamera, WiFi - HD 720p - med transformator

SKU: WIFICI05CWT
34.90 €
Stock status: 1
Delivery: 1-3 Days
Wi-Fi Smart IP Camera | HD 720p
  • Tip
    Tell a friend
  • WISH
Share:

Nedis® SmartLife IP-kamera är ett självklart tillskott till smarta hemmasystem. Den ansluts direkt till Wi-Fi-nätverket – det krävs ingen ytterligare hubb – utlöses av rörelser och ljud i rummet. Smart IP-kamera Nu har hemautomation blivit enklare. Den här lättanvända kameran kan enkelt anslutas till ditt befintliga Wi-Fi-nätverk för att övervaka ljud eller rörelse i rum.

Den spelar in i HD-upplösning (1280 x 720 pixlar) för fullständig skärpa på de tagna bilderna. Dessutom är kameran lika kraftfull på natten, tack vare bildförstärkare med 15 meters räckvidd. Kameran har stöd för microSD-kort på upp till 128 GB (medföljer ej) som ger massor av videoklippslagring.

Dess flexibla, böjliga design gör att den kan placeras var som helst i rummet för att spela in en betraktningsvinkel på 110° tack vare 1/4-tums CMOS-sensorn. En 3M självhäftande platta medföljer för att fästa på väggen i rummet

Om Nedis® SmartLife

Upptäck ett brett och ständigt växande produktsortiment med lampor, switchar, uttag, sensorer och kameror – som alla kan styras genom en lättanvänd och intuitiv app. Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller kamera eller om du vill automatisera hela ditt hem, kommer du att upptäcka hur tillgänglig smart teknik är idag.

Innehåll:
IP-camera
Nätadapter EU-kontakt
USB-kabel
Självhäftande tejp
Quick start guide