Philips

Hue White and Color Ambiance 2 Bulb 9W A60 E27 + Hue Dim Switch+ Bridge starter kit

SKU: 8718699701352
146.90 €
This product is out of stock.
Stock status: Out of stock
Delivery: -

Välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen

Belysning är inte bara något som lyser upp, därför har Philips skapat Hue, ett personligt trådlöst belysningssystem. Philips Hue välkomnar dig hem, bokstavligen! Du styr belysningen enkelt via din smartphone och du kan styra belysningen från sovrummet till trädgården utan omständigheter. Det kan till och med se ut som att du är hemma fast du inte är det, snacka om säkerhet! Philips Hue kan väcka dig, hjälpa dig att läsa, koncentrera dig och koppla av. Gör dina dagliga rutiner till stunder att njuta av. Det finns obegränsade möjligheter att göra vardagsbelysningen till en enastående upplevelse. Med hundratals appar att välja bland är den enda verkliga begränsningen din fantasi. ...Och det bästa av allt? Superenkelt att installera! 

 • Tip
  Tell a friend
 • WISH
Share:

Detta paket innehåller:
1x Hue Bridge
2x Hue White and Color Ambiance 9W A60 E27
1x Hue Dim Switch

Hue White and Color Ambiance
Hue White & Color Ambiance har med vår teknik väldigt många möjligheter! Med ett knapptryck kan du välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen. Skapa en trevlig stämning genom att dämpa belysningen i takt med dygnet eller synkronisera belysningen i takt med din favoritlåt. Spara ner dina favoritinställningar så att du enkelt kan skifta från det ena till det andra. Här sätter verkligen användaren gränsen då det finns obegränsade möjligheter att göra vardagsbelysningen till en enastående upplevelse.


Färg
Välj mellan 16 miljoner färger i Hue-appen, som gör det enkelt att spara dina favoritljusinställningar och hämta tillbaka bara med hjälp av ett fingertryck. Dessutom kan du ställa in valfri nyans av vitt ljus, från det kalla energigivande dagsljuset till det avslappnande varmvitta ljuset.


Synkronisera
Genom att ansluta Hue-lampan med Hue-bryggan kommer du upptäcka en värld av ljus möjligheter. Integrera hela rummet i TV-tittandet (tillämpas på vissa TVn) eller ta din spelupplevelse till nästa nivå med valfri iOS eller smarta android-enheter via Philips Hue. Enkelt att komma igång med Philips Hue- bara genom att ladda ned en av apparna.


Naturlig väckning
Den här Philips Hue-lampan väcker dig på ett behagligt och naturligt sätt. Den gradvis ökande ljusintensiteten ger dig en känsla av att vakna upp med solljus. Du kan även programmera timer eller ställa in så att du informeras om inkommande samtal, meddelanden, uppdateringar på sociala medier, väder och andra viktiga meddelanden via din smarttelefon eller surfplatta.


Säkerhet och bekvämlighet
Armaturen tänds eller släcks automatiskt när du antingen kommer hem eller går hemifrån. Du kan dessutom ställa in en timer som styr när lamporna skall släckas på fasta eller slumpmässiga tidpunkter. Via en app på din onlineuppkoppling kan du styra all din hembelysning.


ZigBee
Philips Hue är baserad på ZigBee. ZigBee är en standard för trådlös styrning och övervakning av utrustning i hemmet med låg strömförbrukning. Nya uppdateringar och förbättringar sker trådlöst och smidigt direkt till Hue-produkten av programvaran.

Sockel: E27
Formfaktor: A19 E27
Livslängd: 25 000  timmar
Wattal: 9  W
Wattmotsvarighet: 60  W
Ingångsspänning: 220 - 240 V

Ljusflöde

 • 16 miljoner färger
 • Funktionellt vitt ljus
 • Alla nyanser av vitt
 • Från varm- till kallvit ljusfärg
 • Endast dimbar via smartphone eller surfplatta
 • Spridningsvinkel: 160° +-20°

Lumental

 • 342 lm vid 2 000 K
 • 570 lm vid 3 000 K
 • 800 lm vid 4000 K
 • 550 lm vid 6 500 K
 • 80 lm/W ljusutbyte vid 4 000 K
 • >80 CRI från 2 000–4 000 K

Uppgraderbar programvara: Ja
Starta: Omedelbart 100 % ljusflöde
Höjd: 110  mm
Bredd: 62  mm